Karasu da Neler mi Yapılır ?

 

Karasu 'da Neler mi Yapılır ?

ACARLAR LONGOZU : Dünya' nın en büyük 2. Longozu Karasu'dadır .Acarlar Longozu'nda rengarenk çiçekler , longoz üzerinde açan Nilüferler. Ördekler, kazlar, bir sürü sevimli havyanı burada görebilirsiniz. Deniz bisikleti ile tur atabilir, kendin piÅŸir kendin ye ile ailenizle birlikte piknik yapabilirsiniz. Bu doÄŸa harikasını görmeden sakın Karasu'dan ayrılmayın..

 

MADEN ÅžELALESÄ°: Ormanı , yeÅŸili özleyen , doÄŸa ile baÅŸbaÅŸa kalmak isteyen, yazın sıcağında deredeki serin sularda yürüyerek serinlemek isteyen ve mis gibi oksijeni içine çekerek güzel bir yürüyüÅŸ yapmak isteyenler için Maden Deresi kusursuz bir alternatif. Burada tracking yapabilir, piknik alanlarıda piknik yapabilir, alabalık tesisinden taze balık alabilirsiniz.

 

KÜÇÜK BOÄžAZ: Yine yeÅŸil ve mavinin buluÅŸtuÄŸu yerdeyiz. KüçükboÄŸaz sizlere yürüyüÅŸ yapma, piknik ve park alanları ile çeÅŸitli alternatifler sunuyor.

 

YENÄ° MAHALLE: Karasu'dasınız ve canınız balık yemek istedi . Taptaze balıkları ve mükemmel misafirperverliÄŸi ile Yeni Mahalledeki salaÅŸ restoranlarda Sakarya Nehri'ne karşı balığınızı yiyebilir kendinizi nehrin dinginliÄŸine bırakabilirsiniz.

 

Günün yorgunluÄŸunu atmak için közde piÅŸirilmiÅŸ Türk Kahvesi ve Buz gibi Elma Sodası için yine

Yeni Mahalle ve daha fazlası...